Medewerkers Trespa krijgen 5,25% loonsverhoging

WEERT – Vakbond FNV en Trespa uit Weert hebben overeenstemming bereikt over een nieuwe cao die over 18 maanden geldt. Vanaf 1 april 2018 krijgen de 600 medewerkers van de kunststofplatenmaker 3,5 procent structurele loonsverhoging, vanaf 1 april 2019 komt daar nog 1,75% bij tot 1 oktober 2019.

Eind vorig jaar lag de fabriek enkele dag stil door een staking.

Afspraken
De vakbond en Trespa hebben niet alleen afspraken gemaakt over loonsverhoging. Ook zijn er aanvullende afspraken gemaakt, zoals over een extra vergoeding van ziektekosten van 15 euro per maand. Ook wordt de pilot van duurzame inzetbaarheid verlengd.

Vorig artikelComm op! Bedrijven helpen vrijwilligersorganisaties 1 dag met hun communicatie uitdaging
Volgend artikelVrienden en Vriendinnendag bij RKSVO