Marc van Ooijen nieuwe voorzitter raad van bestuur De Zorggroep

MIDDEN-LIMBURG – Marc van Ooijen (47) is per 1 augustus 2018 benoemd tot nieuwe voorzitter van de raad van bestuur van De Zorggroep in Venlo. Hij volgt interim-voorzitter Wim Corsten op die -na het vertrek van Wouter van Soest- tijdelijk deze functie waarneemt. De raad van toezicht is blij met de benoeming van Marc van Ooijen en ziet in hem een door visie gedreven bestuurder. Zij verwacht deze zomer ook een tweede bestuurder voor De Zorggroep te kunnen benoemen.

Marc van Ooijen is sinds 2012 bestuurder bij stichting PSW (gehandicaptenzorg) te Roermond. Daarnaast heeft hij ruime ervaring als manager, adviseur en toezichthouder in het publieke domein. Marc van Ooijen: “Cliënttevredenheid en medewerkerstevredenheid staan aantoonbaar hoog in het vaandel bij De Zorggroep. Er wordt hard gewerkt aan de beweging ‘terug naar de bedoeling’. Om aan dit proces leiding te mogen geven in een voor mij nieuwe sector en organisatie, ervaar ik als een hele eer en een mooie opdracht. De Zorggroep kernwaarden: betrokken, betrouwbaar en bekwaam, zijn mij op het lijf geschreven en zal ik met verve uitdragen!”

Noord- en Midden-Limburg
De Zorggroep staat klaar voor iedereen in Noord- en Midden-Limburg die zorg nodig heeft, van jong tot oud. Diensten als Groene Kruis Wijkverpleging, Groene Kruis Ondersteuning Thuis, Groene kruis Voeding en Dieet en Groene Kruis Ledenorganisatie maken naast de vele woon- en zorgcentra ook deel uit van De Zorggroep.

Vorig artikelBouw houten huurwoningen bij sporthalgebied Leuken
Volgend artikelRestaurant Bretelli verhuist naar de Stadhuispassage in Weert