Jubilarissen bij brandweer Roggel

ROGGEL- Tijdens de jaarlijkse postavond op 16 maart zijn 3 jubilarissen gehuldigd.
Bart van de Moosdijk heeft van burgemeester Verhoeven de versierselen opgespeld gekregen voor zijn 12,5-jarig jubileum.

Overdracht postcommandantschap en jubilarissen tijdens jaarlijkse postavond

Jack Vries en Wil Peeters kregen beide de versierselen opgespeld voor hun 30-jarig jubileum. Alle jubilarissen van harte gefeliciteerd en bedankt voor jullie inzet!

Mark Coumans heeft uit handen van burgemeester Verhoeven zijn diploma uitgereikt gekregen voor het succesvol afronden van de opleiding chauffeur/pompbediener. Mark, van harte gefeliciteerd!

Na het huldigen van de jubilarissen en het uitreiken van het diploma was het tijd voor Geert Vossen om zijn functie als postcommandant over te dragen.
Geert heeft deze functie 11 jaar vervuld, maar heeft afgelopen najaar aangegeven deze functie graag over te willen dragen.
Na de sollicitatieprocedure is in Matthijs Mans een geschikte kandidaat gevonden en hij zal vanaf 1 april de functie van postcommandant officieel overnemen van Geert Vossen.

Tijdens de postavond vond de symbolische overdracht plaats van het postcommandantschap tussen Geert en Matthijs. Als dank en waardering voor zijn inzet ontving Geert uit handen van burgemeester Verhoeven een aandenken namens gemeente Leudal.

We willen Geert Vossen hartelijk danken voor zijn inzet de afgelopen jaren en wensen Matthijs Mans veel succes in deze functie.

Geert verlaat brandweer Roggel overigens niet en blijft als actief lid verbonden aan onze post. Bij alarmeringen van brandweer Roggel komt u hem dus nog gewoon tegen.

Vorig artikel19 maart 1986: Uitslag verkiezing gemeenteraad
Volgend artikelInschrijvingen Kivakemo 2018