Mogelijkheid aanvraag financiële bijdrage uit Samen-doen fonds Moesel

WEERT – Heb je een goed initiatief voor de wijk Moesel? Wordt dat samen met anderen uitgevoerd? Mis je nog een financiële bijdrage ? Neem dan contact op met het Samen-doen fonds Moesel.

Het Samen-doen fonds Moesel levert een bijdrage aan activiteiten in de wijk Moesel, die de onderlinge band en leefbaarheid tussen bewoners in de wijk, buurt of straat bevorderen. Deze activiteiten kunnen door organisaties uit Moesel of verenigingen uit andere wijken, maar werkend voor Moesel, georganiseerd worden. Ook bewoners en bewonersgroepen uit de wijk Moesel kunnen aanvragen indienen. Het fonds zal nooit een totale activiteit financieren, maar levert hier een bijdrage aan.

Zo ontvingen de volgende organisaties een bijdrage: Buurtvereniging Oranjehoek voor hun 35-jarig jubileum, bewoners van de Ernst Casimirstraat voor het straatfeest, CV de Vêrkusköp voor diverse activiteiten van de vereniging, het buitenvolleybaltoernooi van VC Weert en de wijkraad Moesel een bijdrage voor de organisatie en aankleding van de Halloween Disco. Met de verleende bijdragen organiseerden de organisaties activiteiten die bijdroegen aan de onderlinge band en de leefbaarheid tussen bewoners in de wijk, buurt of straat in Moesel.

Heb je nog suggesties voor activiteiten in 2018 en wil je een beroep doen op dit fonds, dan kan een aanvraagformulier gedownload worden vanaf de website van Punt Welzijn: www.puntwelzijn.nl. Aanvragen dienen vóór 1 mei 2018 gestuurd te worden naar Punt Welzijn, t.a.v. M. Crolla, Postbus 112, 6000 AC Weert of [email protected]puntwelzijn.nl , tel. 0495 – 697900. Ingezonden aanvragen ontvangen vóór 15 juni 2018 een antwoord.

 

Vorig artikelIKC Leuken breidt uit met extra klaslokalen
Volgend artikelLezing schrijver Özcan Akyol alias Eus 4 april Bibliocenter Weert