Lourdesbedevaarten 2018

REGIO WEERT – Het Dekenaal Lourdescomité Weert en omstreken biedt jaarlijks ondersteuning aan zieken en pelgrims uit de regio Weert die een bezoek willen brengen aan de bedevaartplaats Lourdes.

De organisatie van de reizen in 2018 zijn in volle gang. Samen met de Organisatie Limburgse Bedevaarten worden dit jaar in totaal 6 Lourdesreizen voorbereid. De ondersteuning van het Lourdescomité richt zich met name op de reis van 1 tot en met 6
september 2018.

De reizen kunnen worden gemaakt per vliegtuig, zorgbus of nachtbus, mede afhankelijk van de mate van beperkingen van de deelnemers. Ook is er nog een 9-daagse busreis. Het verblijf in Lourdes vindt plaats in hotels, hotel met beperkte zorg of in het zorghotel Accueil Notre Dame.

Het Dekenaal Lourdescomité verleent de deelnemers een financiële tegemoetkoming van € 150,– . Ook kunnen CZ verzekerden onder bepaalde voorwaarden in aanmerking komen voor een financiële bijdrage. Wij bevelen de reizen van harte aan. Uit ervaring weten we dat de deelnemers er kracht uit putten en met een heel voldaan gevoel terugkeren. Het enorme solidariteitsgevoel in Lourdes biedt warmte en genegenheid.

Voor vragen over de reizen of voor het aanvragen van een brochure kunt u bellen naar:
Chrit Götzen – Weert tel: 0495530282.

Toos Tinnemans – Nederweert tel: 0495633421
Nelle Craemers – Stramproy tel: 0495563328
Harrie Hanssen – Weert tel: 0495542410

Het comité biedt ook de mogelijkheid om een informatiebijeenkomst over de reizen in
groepsverband te houden. U kunt daarvoor ook contact opnemen met een van bovenstaande personen

Vorig artikelWij zijn op zoek naar nieuwe leiding!!
Volgend artikelDrie avonden Muziekgala op 20, 21 en 22 maart