TV-persoonlijkheid Lucille Werner opent Zintuigenpark Weert

WEERT – Het Zintuigenpark Weert is officieel geopend door niemand minder dan tv-persoonlijkheid Lucille Werner. Zij deed dat samen met Ger Koopmans, gedeputeerde van de provincie Limburg, en Geert Gabriëls, wethouder van Weert. Het Zintuigenpark ligt nabij de kinderboerderij in het natuur- en recreatiegebied De IJzeren Man (parkeren aan Geurtsvenweg 1 Weert). 

In het Zintuigenpark Weert staan de zintuigen horen, zien, ruiken, proeven en voelen centraal. Op iedere natuurbeleefplek wordt één zintuig geactiveerd en op de plek ‘Feest’ komen alle zintuigen samen. Het park nodigt jong en oud, mensen met en zonder een beperking, uit om gratis nieuwe ervaringen op te doen in een bosrijke omgeving. Het Zintuigenpark Weert ligt in het natuur- en recreatiegebied De IJzeren Man Weert, dat onderdeel is van het Grenspark Kempen~Broek.

Het Zintuigenpark is een bijzonder en uniek project waar buitenspelen, toegankelijkheid en burgerinitiatief samenkomen. Een park in deze vorm bestaat nog niet in Nederland.

Vorig artikelExposities op molen de Korenbloem Ospel
Volgend artikelMarijn Vranken uit Stramproy droomt van ‘Expeditie Robinson’