Marijn Vranken uit Stramproy droomt van ‘Expeditie Robinson’

STRAMPROY – Voor Marijn Vranken uit Stramproy is deelname aan het tv-programma Expeditie Robinson een droom die uit kan komen. Hij heeft echter nog behoorlijk wat stemmen nodig om zijn deelname zeker te stellen.

“Als Limburgse dorpeling wil ik graag het avontuur aangaan, laten zien wat ik in mijn mars heb en natuurlijk mijn skills laten zien aan heel Nederland”, zegt Marijn, die momenteel in Amsterdam woont. “Dus mensen bekijk mijn filmpje en stem op mij!
En we gaan er samen een mooi avontuur van maken!”

Help Marijn door te stemmen
De kandidaat voor het tv-programma staat momenteel op nummer 5 in de top 7. “Ik heb nog vele stemmen hard nodig om ‘veilig’ te staan.” Wil je ervoor zorgen dat Marijn zijn droom werkelijkheid kan laten worden?

Stem hier op Marijn Vranken!

Vorig artikelTV-persoonlijkheid Lucille Werner opent Zintuigenpark Weert
Volgend artikelEerste boom geplant op groenactiviteitenterrein Laar