Hoogsensitiviteit in Balans

WEERT – Hoogsensitief? Ongeveer 1 op de 5 mensen nemen (on)bewust meer prikkels waar uit hun omgeving, zijn zeer empathisch. Ze ervaren meer en beleven alles intenser dan anderen. Dit hoeft geen probleem te zijn, mits je voldoende ruimte neemt om alle indrukken (prikkels) te verwerken.

Goedstof organiseert een productie in de vorm van een workshop met Hanneke Hoens waarin je kunt ontdekken hoe jij met dagelijkse situaties omgaat. De nadruk ligt op het ervaren, inzicht krijgen in hoe jij dingen doet en hoe je deze graag wilt doen. Doel is om beter in balans te blijven en volledig in je kracht te komen, zodat je beter je je grenzen kunt bewaken en niet overspoeld raakt door het leven.

datum en locatie: 
zaterdag 24 maart (10.00 – 14.00 inloop v.a. 09:30) | de SooS, Markt 9 Weert 
deelname kost € 55,- inclusief lunch | meld je aan via [email protected]

Meer weten:
https://www.facebook.com/goedstof/photos/gm.347462178993109/185965705328961/?type=3&theater

Goedstof wil graag een omgeving creëren om bewust te zijn, te delen, te inspireren en te ontmoeten. Dit door in alle openheid mensen met elkaar in verbinding te brengen die voluit vanuit het hart willen leven en hun volle potentie willen bereiken. Goedstof producties worden periodiek georganiseerd, denk bijvoorbeeld aan testimonials, lezingen en workshops.

Vorig artikelFoodstock keert deze zomer terug in Stadspark Weert
Volgend artikelMedische noodsituatie in Budel