Geslaagde aftrap van onderzoek ‘het Cranendonckse bedrijventerrein van de toekomst’

CRANENDONCK – Op 21 februari was de aftrap van het revitaliseringsonderzoek naar ‘het Cranendonckse bedrijventerrein van de toekomst’. Op bedrijventerrein het Rondven en Den Engelsman gingen ruim dertig ondernemers en vastgoedeigenaren met elkaar in gesprek over de mogelijkheden om het bedrijventerrein toekomstbestendig te maken. Tijdens deze avond zijn thema’s als veiligheid, ondermijnende criminaliteit, arbeidsmarkt, huisvesting en bereikbaarheid besproken.

Wethouder Frans Kuppens dankt het LOCC aan het Rondven 31 voor het openen van haar deuren voor deze bijeenkomst.

Bijeenkomsten ‘Bedrijventerrein van de toekomst’
De komende tijd vinden er voor de overige bedrijventerreinen, centra en het buitengebied bijeenkomsten plaats om te zorgen dat we ook in de toekomst een goed vestigingsklimaat kunnen bieden. In de maand april organiseren we daarom voor alle bedrijventerreinen een bijeenkomst met de titel ‘Bedrijventerrein van de toekomst’. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld om te informeren over thema’s als ondermijnen en veiligheid én om de dialoog aan te gaan over vraagstukken rondom vestiging, veiligheid, duurzaamheid, bereikbaarheid en de arbeidsmarkt. Deze dialoog is bedoeld om te achterhalen wat ondernemers momenteel ervaren en wat zij verwachten van een toekomstbestendig bedrijventerrein.

Datum
Woensdagavond 4-4-18: Bedrijventerrein Airpark – Fabrieksstraat
Maandagavond 9-4-18: Centrum Budel
Woensdag 11-4-18: Centrum Maarheeze
Dinsdagavond 17-4-18: Bedrijventerrein Meemortel
Woensdag 18-4-18: Buitengebied
Donderdag 19-4-18: Bedrijventerrein Molenheide

Vorig artikelCollege van b&w bezoekt UC-Dance & Theatershow #NoFilter
Volgend artikelInformatieavond Hartslag voor Nederweert op 16 april