College van b&w bezoekt UC-Dance & Theatershow #NoFilter

Onderschrift: Foto De Meus

BUDEL – Op zondag 4 februari bezocht het college van burgemeester en wethouders dansschool UC Dance.

Eigenaresse Laura Govers was vanaf zeer jonge leeftijd al zeker van haar passie: Dansen! Na een diversiteit aan opleidingen heeft ze nationaal en internationale opdrachten tot uitvoering mogen brengen. Na samenwerkingen met bekende Nederlanders als Do en Gordon besloot Laura in 2007 de stap te wagen en haar eigen dansschool te starten. En met succes!

Flinke groei
De dansschool UC Dance heeft inmiddels vestigingen in Budel, Geldrop, Nuenen, Waalre en Eindhoven en verzorgd al ruim 10 jaar danslessen in diverse stijlen. Zowel kinderen als volwassenen, beginners als gevorderden zijn bij Laura Govers aan het juiste adres. De dansstijlen variëren van Afro Class, Breakdance, Hiphop, Streetdance tot Modern.

#NoFilter
Het college heeft aansluitend aan het bedrijfsbezoek genoten van de theatershow #NOFILTER. Eens in de twee jaar houdt UC Dance een theatershow zodat de dansers en danseressen hun talenten kunnen tonen. De show werd begeleid door 16 professioneel opgeleide docenten van ‘UC Dance’. Het college wenst Laura veel succes met de opening van haar nieuwe vestiging in Valkenswaard.

Vorig artikelAannemersbedrijf Vlassak uit Budel bestaat 75 jaar
Volgend artikelGeslaagde aftrap van onderzoek ‘het Cranendonckse bedrijventerrein van de toekomst’