Aannemersbedrijf Vlassak uit Budel bestaat 75 jaar

BUDEL – Voor het aannemersbedrijf Vlassak is bouwen al meer dan 75 jaar hun vak, een vak dat met vakmanschap en finesse wordt uitgevoerd. Het college van burgemeester en wethouders bracht een bezoek aan dit in Cranendonck ontstane en doorgegroeide familiebedrijf.

Het aannemersbedrijf Vlassak is een begrip in en buiten de regio. Tegenwoordig is het bedrijf niet enkel een professioneel bouwbedrijf, maar deze dynamische onderneming is van vele markten thuis in alles wat met bouwen te maken heeft. Zo produceert ‘Vlassak betonbedrijf’ prefab betonelementen in opdracht van middelgrote tot landelijk opererende bouwondernemingen. ‘Vlassak Timmerbedrijf’ legt zich toe op het produceren van seriematige kozijnen voor woning- en utiliteitsbouw. In de technische groothandel ‘Techniek & Bouw Budel’ biedt Vlassak, na de bundeling met Piet van der Wiel Techniek in 2011, een professioneel assortiment A-merken en deskundig advies. De voornaamste productgroepen zijn: (elektrische) handgereedschappen, bedrijfskleding en PBM’s, klimmaterieel, hang- & sluitwerk, ijzerwaren en bouwmaterialen.

Jonge mensen
Door de diversiteit aan werkzaamheden biedt Vlassak als erkend leerbedrijf een interessante mogelijkheid aan jonge mensen in opleiding om kennis te maken met de bouwbranche in de brede zin van het woord.

Vorig artikelIngezonden brief: ‘Randweg nee’
Volgend artikelCollege van b&w bezoekt UC-Dance & Theatershow #NoFilter