Tapzînge nieuwe stijl bij De Soos in Weert

WEERT – Op zondagmiddag 25 maart vanaf half drie organiseert Manoeuvre uit Weert voor het 25e keer Tapzînge, deze keer op een nieuwe locatie, bij “stadscafé” De Soos aan de Markt te Weert.

In deze jubileumeditie zal Manoeuvre verrassen met een aantal spannende wijzigingen in het concept. In feite wordt daarmee teruggekeerd naar de basis, hoe het ooit is begonnen. Doel is: het publiek maximaal aan het zingen krijgen. Tapzînge is vooral een meezingfestijn. Iedereen kan meedoen. Iedereen gaat een geweldige middag beleven.

Een belangrijke verandering is dat dit jaar alle backing-vocals worden verzorgd door de mannen van Manoeuvre zelf, net zoals de leadpartijen. Daarbij worden ze als vanouds ondersteund door een gelegenheidsband met pianist/koorleider Noël Seerden, drummer Leon Hoeben, gitaristen Jan van Dooren en bassist Jos van Dooren. Daarnaast maken twee bekenden uit de Weerter muziekscene hun opwachting: Martijn Mennen doet mee op gitaar en Bèrke Donkers op accordeon. De band zal echter wat minder op de voorgrond treden, vooral om het publiek de hoofdrol te geven.

Als vanouds is het programma weer breed en zorgvuldig samengesteld, met nummers waarbij het meezingen als vanzelf op gang komt. Het repertoire loopt van André Hazes tot Jürgen Marcus, maar ook staat er bijvoorbeeld een swingende songfestival-medley en een meeslepende Amsterdamse medley op de setlist. Tekstboekjes zijn uiteraard beschikbaar en drankjes kunnen tegen normale tarieven worden besteld. Ook worden er hartige snacks geserveerd. Kortom: alle ingrediënten voor een gezellige middag zijn aanwezig. Zo’n week of zes na de vastelaovendj mag dat wel weer een keertje.

 De entree voor deze geweldige middag bedraagt slechts 3,00 euro, een compleet tekstboekje inbegrepen

Jullie komen toch ook??

 

Vorig artikelPolitiek is verdeeld over invoeren gratis parkeren in Weert
Volgend artikelPolitie geeft beelden vrij van overval Ospel