Op de Hoven krijgt winnaars van over de brök

NEDERWEERT-EIND- Zaterdag 10 maart zijn 51 darters de strijd met elkaar aangegaan voor de fel begeerde wisseltrofee van ons darttoernooi Op de Hooven 2018. Deelname aan ons toernooi is voor onze spelers, supporters, vrijwilligers, sponsoren en iedereen die Eindse Boys een warm hart toedraagt.

Niet alleen de darters maar ook de toeschouwers hebben een gezellige avond gehad waarin diverse darters een ongekend hoog niveau behaalde.

Er werd gespeeld in 3 poules namelijk competitie darters, recreanten en dames. Na de poulefase streden de nummers 1 & 2 via het knock-out systeem in de winnaarsronde om de winst. De nummers 3 t/m 5 gingen de strijd met elkaar aan voor de winst in de verliezersronde.

Na spannende ontknopingen in de kwart en halve finales werd het tijd voor de beste spelers van de 3 poules deze avond. In de finale van de dames ging deze strijd tussen Floor Knapen en Laurie Daniels. Met een 2-0 zege ging Laurie met de winst en de wisseltrofee aan de haal.

Bij de recreanten werd er door Gion Linders en Kris Beerens gestreden voor de winst. In een spannende partij moest Kris de winst aan Gion laten.

Ook bij de competitiedarters stond eine van Beeres in de finale namelijk Rik . Hij mocht het opnemen tegen Jordy Jeurnick. Het was smullen geblazen voor de toeschouwers want deze 2 finalisten streden met alles wat ze hadden om de titel Op de Hooven 2018 binnen te halen. In de zwaarbevochten finale moest Rik het hoofd buigen voor de sterk spelende Jordy Jeurnick.

Wij danken alle deelnemers, supporters, barpersoneel voor deze geslaagde avond en natuurlijk onze bevlogen wedstrijdleider Niels Graat die het toernooi ook dit jaar weer in goede banen heeft geleid.

Tot volgend jaar bij darttoernooi Op de Hooven 2019.

Foto’s van de avond zijn hier te bekijken.

Vorig artikelPolitie geeft beelden vrij van overval Ospel
Volgend artikelGedeputeerde brengt werkbezoek aan Werk.Kom