Gedeputeerde brengt werkbezoek aan Werk.Kom

NEDERWEERT – Op donderdag 8 maart bracht gedeputeerde Marleen van Rijnsbergen een werkbezoek aan Werk.Kom, het unieke samenwerkingsverband van Risse Groep en de gemeenten Weert, Nederweert en Cranendonck.

Zij ging met hen in gesprek over het ‘Aanvalsplan Zo WERKT Limburg’ dat eind 2017 werd gelanceerd. Dit aanvalsplan vraagt een gedeelde verantwoordelijkheid vanuit werkgevers, werknemers, onderwijsinstellingen, maatschappelijke organisaties en overheden om het onbenut arbeidspotentieel in Limburg terug te dringen.

Van Rijnsbergen ging in gesprek met Werk.Kom over hun gedeelde ambitie om de arbeidsmarkt van vandaag toekomstbestendig te krijgen. Van Rijnsbergen en haar collega’s hebben naar aanleiding van het werkbezoek aangegeven in elk geval een vervolgafspraak te willen maken om hierover verder te praten.

Via gemeente Nederweert

Vorig artikelOp de Hoven krijgt winnaars van over de brök
Volgend artikelIn gesprek met Steunpunt Ospel (video)