Business Roadmaps helpt ondernemers aan een duidelijke koers voor een succesvolle toekomst!

Keyport subsidie nog mogelijk, meld je snel aan!

Keyportregio – Als ondernemer ben je een duizendpoot. Verantwoordelijk voor allerlei zaken, terwijl je het liefst focust op je product of dienst. Hoe ga jij om met bedrijfsvoering, strategie, continuïteit en groei?

Business Roadmaps helpt ondernemers, met financiële Keyport steun, aan een duidelijke koers voor een succesvolle toekomst.

  • Start nu met werken AAN je bedrijf, i.p.v. alleen maar
    IN je bedrijf te werken.
  • Bepaal je eigen succesvolle toekomst!
  • Keyport subsidie nog mogelijk, meld je snel aan!
  • Voor maar € 75 per maand 5 uur begeleiding en tools beschikbaar!

Inschrijven
Doe mee en schrijf je in op www.businessroadmaps.nl of neem contact op met Jean-Paul Urlings: Tel. 06 – 82009974 of e-mail: [email protected]

Aanpak
Met steun van specialisten en collega ondernemers werk je in BR aan het verstevigen van de basis van je bedrijf. Een solide fundament dat je in staat stelt om de uitdagingen die op je bedrijf afkomen om te zetten in kansen. Die je vervolgens ook weet te benutten, omdat je gebruik kunt maken van de expertise van ervaren en succesvolle ondernemers, die je hierbij adviseren.

BR organiseert maandelijkse bijeenkomsten, 1-op-1 begeleiding en opname in een groot (internationaal) netwerk. Ingrediënten die tot een duurzame succesvolle toekomst voor je bedrijf leiden. En dat voor slechts € 75 per maand.

Resultaat
In vijf maanden tijd ontwikkel je een goed doordacht Business Model, een kansrijk verdienmodel en een roadmap voor de toekomst. Ook partnering, patentaanvraag en financiering komen aan bod. Na deze vijf maanden kun je deelnemen aan het doorlopende gevorderden programma. Daarin werk je, onder begeleiding van experts (uit een internationaal netwerk) en samen met collega ondernemers, aan de uitdagingen die je in kansen wilt omzetten.

BRONKeyport 2020
Vorig artikelVerkiesbare CDA-jongeren richten hét politieke platform ‘CDJA Weert’ op
Volgend artikel45 Jaar buurtvereniging “De Houwakker”