MEOS DS1 neemt punten mee

OSPEL/NEDERWEERT- DAMES – Zaterdagavond stond de uitwedstrijd tegen Vios DS1 op de planning. Tot nu toe was Vios thuis ongeslagen en gedurende de wedstrijd deden ze er alles aan om dat zo te houden.

WEDSTRIJDVERSLAGEN

Het mocht niet baten, wij MEOS DS1 wilden winnen. We vochten als een team, de ballen vonden het net en onze keepster Loes maakte het de tegenpartij erg lastig! Een mega spannende wedstrijd en het resultaat zegt genoeg! 26-33 en de punten nemen we mee naar Nederweert!

DAMES 2
Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Aristos op de planning. We begonnen sterk in de aanval, maar in de verdediging verliep de communicatie niet helemaal goed waardoor Aristos gemakkelijk kon scoren. Doordat we toch mooie dingen lieten zien in de aanval, konden we gelukkig wel bij blijven en de ruststand was dan ook 15-13. De tweede helft verliep moeizaam. Door wat frustraties lukte het ons helaas niet om het gat te dichten. Eindstand 24-21.

Vorig artikelBeroepenvoorlichting middelbare scholieren: speeddaten met het beroep van je dromen!
Volgend artikel12 maart 1937: Voor het eerst