Wethouder Gabriëls opent energiewinkel in centrum Weert

Foto: Google Maps

WEERT – Wethouder Geert Gabriëls opent op zaterdag 10 maart om 14.00 uur de pop-up energiewinkel van WeertEnergie in de Van Berlostraat 47 in Weert. Hij zal daarbij de omstanders wakker schudden. Alle zeilen moeten namelijk bijgezet worden om de energiedoelen van de gemeente te realiseren.

In de winkel kunnen inwoners informatie krijgen over talrijke projecten die de burgercoöperatie voert om de doelen te bereiken. Ook kunnen inwoners zich inschrijven zodat ze 15 jaar kunnen genieten van zonnestroom uit de eigen gemeente. 15 Jaar lang geen energiebelasting en gratis stroom.

Energiewinkel
De energiewinkel is op de zaterdagen en koopzondag in maart open vanaf 10.30 uur tot 16.00 uur (zondag vanaf 12.30 uur). Dit initiatief is mede mogelijk gemaakt door Alvast in Eindhoven die in het kader van leegstandsbeheer bemiddeld heeft.

Vorig artikelEen veteraan vertelt, Luitenant Generaal Hans van Griensven
Volgend artikelLenteweer op komst: zaterdag 16 graden in Midden-Limburg