Kandidaats-raadsleden van VVD Weert stellen zich voor

De Weerter VVD wil door op de ingeslagen weg. Optimistisch en met focus op wonen, werken en recreëren.

De kandidaat-raadsleden van De Weerter VVD stellen zich voor: Frans van Eersel, Wendy van Eijk, Thomas van Gemert, Tom Schouten, Fer Kurvers, Lennart Stultiens, Mounir Marzouk, Joost Wiezer, Carla Van de Wetering, Lars Lambers en Marie-Thérèse van den Bergh.

Verkiezingsprogramma
Het verkiezingsprogramma heet ‘Optimisme met focus‘. De Weerter VVD gelooft in de kracht van Weert en de Weerternaar. ‘Wij rekenen op deze kracht vanuit een sterke overtuiging in het eigen initiatief van mensen om met elkaar te zorgen voor een beter, mooier en gezonder Weert.’

Vorig artikelOngeval op de N275 in Nederweert
Volgend artikelZwaar lichamelijk letsel na verkeersruzie in Nederweert