Wandeltocht Scouting Tungelroy 2018

WEERT – Op paasmaandag wordt traditioneel de scouting Wandeltocht gehouden. Dit jaar ligt de organisatie in handen van de 10 deelnemers aan de World Scout Jamboree. De wandeltocht is op tweede Paasdag, maandag 2 april 2018. U kunt zich vanaf 07.30 uur tot 14.00 uur inschrijven bij de Blokhut, aan de Tuurkesweg 3, 6006 SG in Tungelroy (Weert). Inschrijfkosten zijn € 2,00 vanaf de leeftijd van 10 jaar. Let op de inschrijftijd voor de route van 20 km eindigt om 11:00 uur.

Verschillende routes en versnaperingen
Afhankelijk van hoe uitgebreid uw paasbrunch was, kunt u uit drie verschillende routes kiezen. U heeft de keuze uit de route van 7 km, 13 km of 20 km. Tijdens de route komt u verschillende posten tegen waar de Amerikaanse sfeer merkbaar zal zijn. Na het wandelen is er in onze blokhut de mogelijkheid om even uit te rusten onder het genot van een hapje en een drankje.

Waarom een wandeltocht?
Door paasmaandag met ons te genieten van de natuur in en rondom Tungelroy, steunt u de jongeren die in 2019 naar de World Scout Jamboree gaan. Voor onze leden zal dit een zeer bijzondere ervaring worden gezien dit een internationaal kamp is wat maar één keer in de vier jaar wordt georganiseerd. Een unieke scoutingervaring! Kunnen wij op uw steun rekenen?

Wat kunt u verwachten…
Een prachtige wandeling uitgezet door ons natuurgebied: De Tungeler Wallen. U zult langs zandvlaktes, weelderige heides, prachtige bossen en, niet te vergeten, de welbefaamde Tungelroyse beek wandelen.

Trek uw wandelschoenen aan! Wij zien u graag op maandag 2 april 2018.

Voor meer informatie ga naar:
http://wsj.scoutingtungelroy.nl/ of http://www.scoutingtungelroy.nl/
of volg de sociale media kanalen van Scouting Tungelroy.

Vorig artikelDe Slaapzuster: omdat elke oudere een veilige nachtrust verdient
Volgend artikelKinderwijkraad geïnstalleerd in Roermondse Veld