Wijziging programma Buutteaovendj V.V. De Vlikkestaekers

OSPEL – Dirk Kouwenberg die aanstaande zaterdag zou optreden tijdens de buutteaovendj van V.V. De Vlikkestaekers uit Ospel heeft de publieksprijs gewonnen op de Zuid-Nederlandse kampioenschappen.

Wijziging programma Buutteaovendj 

Alle winnaars van de Zuid-Nederlandse kampioenschappen worden geacht acte de présence te geven op de gala-avond aanstaande zaterdag in Wanroy om aldaar te worden gehuldigd. Helaas moet Dirk Kouwenberg om die reden dan ook verstek laten gaan bij de buutteaovendj van V.V. De Vlikkestaekers. Maar De Vlikkestaekers zijn op zoek gegaan naar een waardige vervanger en hebben die gevonden in Peter van der Maas uit Hilvarenbeek.

Door de sterke bezetting wordt de buutteaovendj van V.V. De Vlikkestaekers een avond vol geweldige humor waarbij er de hele avond flink gelachen zal worden. Degene die nog geen kaartje hebben moeten wij helaas teleurstellen. De buutteaovendj is inmiddels uitverkocht.

www.devlikkestaekers.nl 

Vorig artikelLucille Werner opent park voor alle zintuigen in Weert
Volgend artikelDonatie Heemkundevereniging Nederweert aan kerken