Lucille Werner opent park voor alle zintuigen in Weert

WEERT – Weert is een bijzonder park met speelelementen rijker. TV-persoonlijkheid Lucille Werner opent woensdagmiddag 14 maart het Zintuigenpark Weert. Dit park in natuur- en recreatiegebied De IJzeren Man spreekt alle zintuigen aan en is daarom zeer geschikt voor zowel slechtziende en blinde mensen als mensen zonder een zintuiglijke beperking.

Koninklijke Visio heeft intensief meegewerkt aan de totstandkoming van het Zintuigenpark. Daardoor is het park ook voor mensen met een visuele beperking een bijzondere belevenis geworden. Ook diverse andere sociaal-maatschappelijke organisaties uit de omgeving zijn bij dit project betrokken. De foto’s op zintuigenparkweert.nl geven een impressie van wat er op het park te beleven is. Het Zintuigenpark is gratis en voor iedereen toegankelijk, jong of oud, met of zonder beperking. De paden en speelelementen zijn rolstoeltoegankelijk. De speeltoestellen zijn gegroepeerd in zes verschillende ‘eilanden’ die elk een ander zintuig aanspreken. Het Zintuigenpark nodigt uit tot spelen en ontdekken met behulp van zien, horen, voelen, ruiken en proeven. Het park en recreatiegebied liggen aan de Geurtsvenweg in Weert.

Vorig artikelPolitiek debat voor leerlingen College Weert
Volgend artikelWijziging programma Buutteaovendj V.V. De Vlikkestaekers