Politiek debat voor leerlingen College Weert

Wethouder Geert Gabriëls | Foto: Irene van Wel

Weert – In het kader van de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 organiseert Het College een politiek debat voor College leerlingen uit de bovenbouw met het vak maatschappijwetenschappen. Op donderdag 15 maart debatteren afgevaardigden van de Weerter politieke partijen aan de hand van een vijftal stellingen met elkaar om de stem van onze leerlingen voor zich te winnen. Het debat wordt geopend door burgemeester Heijmans en wethouder Gabriëls.

Door het debat hoopt de school de betrokkenheid van de leerlingen bij de politiek te vergroten waardoor de kennis van en interesse in de politiek groeit. Aan het einde van het debat zullen de leerlingen aangeven op welke partij ze zouden stemmen en wie zij de beste debater vonden.

Vorig artikelDrukbezochte inloopbijeenkomst windpark Heibloem
Volgend artikelLucille Werner opent park voor alle zintuigen in Weert