Uitnodiging jongerenavond in Ospel

OSPEL – Op 9 maart organiseren wij weer een gezellige jongerenavond bij Café de Prins in Ospel. Iedereen is welkom vanaf 19:30 uur. Voor deze avond hebben we twee sprekers bereid gevonden om hun ervaringen over twee interessante onderwerpen te delen.

Uitnodiging jongerenavond CDA Nederweert

Onze eerste gast is niemand minder dan Vince Meens, specialist en entrepreneur. Hij neemt ons mee in de wereld van de Blockchain en robotisering. Vince Meens is werkzaam op de Brightlands Smart Services Campus in Venlo en is erg bedreven in new developments en start-up’s.

De tweede spreker van deze avond is enkele jaren geleden zelf gestart met een hele nieuwe specialisatie. Sjoerd Kessels heeft een slakkenkwekerij opgezet in Ospel. Hij neemt ons mee in de sterke groei en de snelle ontwikkelingen die zijn bedrijf de afgelopen jaren heeft meegemaakt.

Hierna is er ruim de tijd om te borrelen. Deze bijeenkomst is openbaar en er zijn geen kosten aan verbonden, in verband met de organisatie horen we wel graag of je aanwezig bent en dat kan via: [email protected]

We hopen jullie allemaal te begroeten deze avond.

Facebook.com/CDAnederweert
Twitter.com/cdanederweert
CDAnederweert.nl

Vorig artikel4 maart 1974: Verkiezingskoorts
Volgend artikelInternationale vrouwendag – Goedstof Lezing – Godin Gaia