Internationale vrouwendag – Goedstof Lezing – Godin Gaia

WEERT – Lezing met Godinnen als inspiratiebronnen voor vrouwenpouwer! Op internationale vrouwendag staan Godinnen centraal bij Goedstof. Godinnen zijn vrouwen met eigen personage en karaktereigenschappen, afkomstig uit eeuwenoude mythologie en religie. 

Wie ben jij als je volledig in je kracht staat? Wanneer haal jij het beste uit je leven? Vraag je je ook wel eens af of er niet meer is? Of zou je wel anders willen, maar heb je daar de kracht en/of moed (nog) niet voor. Laat je door Marjon Bovens’ verhaal over godin Gaia vervoeren en verleiden naar jouw volle potentieel, naar jouw innerlijke oerkracht. Maak kennis met met Gaia’s labyrint.

Deelname kost € 4,- | Aanmelden niet nodig, wel leuk ([email protected])
De SooS, Markt 9 Weert, entree via ingang achterzijde (zaalingang)
Donderdag 8 maart (20.00 – 21.30, inloop v.a. 19:30) 

Herken jij jezelf in de doelgerichte en daadkrachtige Artemis, de zakelijke strateeg Athena of de ontvankelijke en onschuldige Persephone? Aan de hand van deze archetypische vrouwenbeelden – de godinnen uit de Griekse mythologie – kunnen we veel ontdekken over onze eigen valkuilen en drijfveren. Gaia is bijvoorbeeld de godin van de natuur, de aarde. Zij is uit chaos verrezen om een nieuwe logische ordening van balans en harmonie tot stand te brengen voor een betere levenskwaliteit. Ze staat daarmee symbool voor harmonie, wijsheid en natuurlijk evenwicht. 

In Gaia’s labyrint maak je kennis met de godin(nen) in jou….In welke godin herken jij je het meeste en wat betekenen deze godinnen, waar staan zij voor. Welke godinnenkwaliteit roept jou en wil in jou meer tot leven komen? 

Laat je prikkelen, uitdagen en verrassen!
Marjon Bovens is Gaia, een vrouw net als jij, met haar talenten, haar kracht en haar twijfels, onzekerheden en uitdagingen. Ongeveer tien geleden liep ze vast in haar eigen patronen, wist niet meer hoe verder en ging op zoek. “Die zoektocht bracht me naar het Midden-Oosten en langs vele wegen weer terug naar Limburg. Juist op de plek waar mijn wortels liggen, herontdekte ik mezelf en vond ik na lang zoeken de kracht van mijn verloren gegane vrouw-zijn terug.”

Ze zag dat deze oude innerlijke wijsheid en liefde niet alleen in haarzelf verloren was gegaan, maar ook in vele mannen, vrouwen en organisaties om haar heen. Ze besloot haar persoonlijke ervaring te gaan delen en haar talenten in te zetten om de verloren gegane vrouwelijke kracht, liefde en wijsheid weer in de moderne tijd te brengen. “Het is mijn persoonlijke missie geworden om zoveel mogelijk mensen en organisaties weer in hun authentieke kracht te brengen. In 2016 richtte ik Huis van haar Bron op, een huis, een plek, een bedding waar mensen en organisaties thuis kunnen komen. Als mentor en gids werk ik hier. Verder vertel ik graag verhalen en spreek over deze eeuwenoude verloren gegane vrouwelijke wijsheid.

Vorig artikelUitnodiging jongerenavond in Ospel
Volgend artikelDronken man gevonden op Rotonde in Nederweert