Wedstrijd met nieuwe figuren synchroonzwemsters ZPC

NEDERWEERT – Zondag 25 februari heeft de eerste wedstrijd met de nieuwe figuren voor de synchroonzwemsters plaatsgevonden. Het was zowel voor de zwemsters als voor de juryleden even aftasten hoe deze wedstrijd met de nieuwe figuren voor de komende 4 jaar ging verlopen.

Ondanks wat extra spanning, hebben de zwemsters heel goed gezwommen, waarbij in de age 1 categorie een mooie bronzen medaille is gehaald door Nadine Pouwels! Na deze wedstrijd is het voor veel zwemsters en trainers duidelijker geworden waar de jury op wil gaan letten de komende jaren.

Hier zal de komende tijd dus weer hard op getraind gaan worden!

Vorig artikelNederweert Anders komt op De Wereld Draait Door
Volgend artikelLeefbaarheid in vijf wijken in Weert wordt verbeterd