Samenwerking tussen Duitse gemeentes en VVV Midden-Limburg

Wassenberg

ROERMOND – Sinds kort is de Duitse gemeente Wegberg partner van VVV Midden-Limburg. De gemeente Wegberg is inmiddels de 3e Duitse partnergemeente van VVV Midden-Limburg. Naast Wegberg sloten de gemeentes Bruggen en Wassenberg al eerder als partner aan bij VVV Midden-Limburg.

Door deze allianties worden de toeristische mogelijkheden net over de grens in Duitsland voor de inwoners, toeristen en recreanten van Midden-Limburg op één plek zichtbaar.

Een van de 5 pijlers van VVV Midden-Limburg is het buitenland dichtbij. Mede door de ligging van Midden-Limburg, vlak bij Duitsland en België, wordt deze toch al aantrekkelijke regio nog interessanter voor toeristen en recreanten.

Vorig artikelZucchero en Novastar maken Bospop programma compleet
Volgend artikelHet is weer tijd om kinderen aan te melden voor het voorgezet onderwijs