Nederweert Anders komt op De Wereld Draait Door

NEDERWEERT- Het verschil tussen politieke issues in de stad en in de regio. Dat was de reden dat Erik Dijkstra van “De Wereld Draait Door” met cameraman op bezoek was bij Jan van Nierop van Nederweert ANDERS. Het blijkt dat de onderwerpen op de politieke agenda van de stad nogal verschillend zijn van de onderwerpen op de politieke agenda in de regio.

Nederweert Anders bij DWDD

Onder het genot van een kopje koffie met, natuurlijk, Limburgse vlaai interviewde hij Jan van Nierop over de belangrijke thema’s in Nederweert zoals onder andere fijnstof, bereikbaarheid van het centrum en armoede in Nederweert. Ook was DWDD erg benieuwd waarom Jan van Nierop nú voor de PvdA in de raad zit en straks wellicht voor de lokale beweging ‘Nederweert ANDERS’.

Vervolgens hebben ze in het buitengebied van Nederweert nog wat opnames gemaakt. Het onderwerp komt waarschijnlijk ergens volgende week in een aflevering van DWDD aan bod.

Vorig artikelOpen dag bij Kr8tig in Weert: op weg naar een betaalde baan
Volgend artikelWedstrijd met nieuwe figuren synchroonzwemsters ZPC