Gemeente Roermond bereikbaar via WhatsApp

Wethouder Smitsmans-Burhenne

ROERMOND – De gemeente Roermond is vanaf nu ook bereikbaar via WhatsApp. Mensen die een vraag hebben, kunnen contact opnemen via het WhatsApp-nummer 06 – 10 46 54 87. Met de toevoeging van WhatsApp speelt het stadsbestuur in op de toenemende behoefte van inwoners om digitaal en snel contact op te nemen met de gemeente.

Eenvoudig communiceren
Wethouder Marianne Smitsmans: “We willen het mensen zo makkelijk mogelijk maken om in contact te komen met de gemeente. We zien WhatsApp als een verdere verbetering van onze communicatie. Het is een eenvoudige manier om met elkaar in gesprek te zijn. Bijna iedereen maakt tegenwoordig gebruik van WhatsApp op zijn of haar smartphone. We sluiten graag aan bij de manier waarop mensen willen communiceren.”
De Gemeente Roermond beantwoordt alle berichten binnen één werkdag, met uitzondering van feestdagen en weekenden. Meer informatie leest u op www.roermond.nl/whatsapp.

Vorig artikelHet is weer tijd om kinderen aan te melden voor het voorgezet onderwijs
Volgend artikelOfficiële presentatie ‘Van Horne Wandeling’ door stadsgidsen Weert