ONT-moeten met Kitty Janssen

WEERT – Druk druk druk…wie niet in deze tijd. Doe je het allemaal voor jezelf? Of voor wie eigenlijk? Mooie vragen die 10 maart 10.00 – 14.00 uur centraal staan in een Goedstof workshop ONT-moet jezelf met als doel meer inzicht en focus op zaken die voor jou belangrijk zijn. 

Goedstof biedt een podium voor goede stof & viert the goodstuff en is een initiatief van Nicole Smolenaers en Anne de Bruijn. Inmiddels heeft Goedstof 2 druk bezochte OPEN avonden gehad en meerdere producties samen met professionals succesvol afgerond. Op 10 maart dus een productie in workshop vorm begeleidt door Kitty Janssen van Recoulor Yourself.

Ben jij klaar met het van hot naar her rennen en wil je in plaats daarvan de tijd nemen om te genieten? Wil jij tijd hebben voor jezelf in plaats van bezig te zijn met het afstrepen van een to-do-lijst waar nooit een einde aan lijkt te komen?

Inschrijven of meer informatie opvragen kan via: [email protected] Of kijk op metonsinWeert! https://www.metonsinweert.nl/nl/evenement/1910012138/goedstof-productie-ont-moet-jezelf

Vorig artikelPoster Moulin Blues 2018 online
Volgend artikelGezellige open dag bij Kr8tig