Gezellige open dag bij Kr8tig

WEERT – Vrijdag 2 maart houdt Kr8tig een gezellige open dag, waarbij het voor iedereen mogelijk is een kijkje in onze keuken te nemen, letterlijk.
Want u kunt rustig al onze afdelingen bezoeken om een goed beeld te krijgen van wat wij allemaal doen. Onder het genot van een hapje en een drankje
kunt u in gesprek met onze deelnemers en personeel.

Maak eens kennis met onze deelnemers en stel gerust uw vragen aan hen, wij vertellen het u graag!
Maak ook kennis met al onze producten die we aanbieden, van brood tot fietsen en van lekkere Limburgse vlaai tot een lekker soepje of belegd broodje.
We bieden ook graag onze dienstverlening aan zoals een reparatie aan uw fiets, het repareren van uw laptop, een kleine onderhoudsklus aan uw auto of
de mogelijkheid om de klussendienst dát klusje op te laten knappen dat u al weken stoort zoals een onderhoudsbeurt aan uw tuin of een schilderklusje.
Tijdens deze middag komt u alles te weten! Denkt u dat een maatwerktraject, laagdrempelige opleiding of een dagbestedingtraject bij kr8tig uzelf of
een bekende wel eens een duw in de goede richting zou kunnen geven, kom dan zeker een kijkje nemen en laat je informeren door een van de aanwezige begeleiders!

Het aanbod is zeer divers bij kr8tig met meerdere afdelingen zoals; Horeca, Bakkerij, Restaurant, Ict, Zorg, Autotechniek, Fietstechniek en een Klussendienst.
We hebben onze eigen (laag niveau) opleiding, waarbij theorielessen worden gecombineerd met praktijkuren op een van onze afdelingen.
We kijken graag met je mee of we je een passend maatwerktraject kunnen bieden! Kortom, er is vanalles te beleven, te proeven en te zien tijdens de open dag!
Buiten zal een BBQ te vinden zijn voor een lekker warm hapje en ook voor de kinderen is er volop animatie zoals een springkussen en we gaan lekkere knapkoekjes maken!
De open dag vindt plaats op vrijdag 2 maart van 13.00 t/m 17.00 uur en u vind onze locatie aan de Parallelweg 168 / 169 in Weert.
Er is voldoende parkeergelegenheid en ook zijn onze loodsen goed bereikbaar voor minder validen personen. Graag tot ziens!

Vorig artikelONT-moeten met Kitty Janssen
Volgend artikelDorpsraad Ospeldijk zoekt bestuursleden