De Boortoren van Ospel in het nieuws (video deel 2)

OSPEL – Waarom de baas van de autosloperij Peter van de Boortoren wordt genoemd, is ons voor even een raadsel. Maar al gauw blijkt, dat hier in Ospel in de jaren ’60 van de vorige eeuw kortstondig naar olie werd geboord!

Ongerwaeg: Autosloper Peter is de Boortoren van Ospel

Ondanks het uitblijven van grote vondsten, heeft Peter nog altijd olie aan de handen. Maar de échte vondst vandaag is het museum van Peter, een ongelooflijke verzameling als gevolg van alle uithoeken waar Peter voor zijn werk is geweest.

Óngerwaeg reist door heel Limburg op zoek naar de mooiste verhalen. Maandag tot en met zaterdag om 17:00, 19:00 en 22:00 uur op L1 TV. Eén van de honderden uitzendingen van Óngerwaeg gemist? Bekijk ze op

L1.nl/Ongerwaeg

Vorig artikelReflectionday in Leudal
Volgend artikelDiefstal in Nederweert