Komt Alibaba naar Weert? TV-programma Tegenlicht trekt 727.000 kijkers

Wethouder Van Eersel in het VPRO-programma Tegenlicht

WEERT – Gisteravond het tv-programma ‘Tegenlicht’ gemist over Alibaba? Bekijk dan hier de aflevering terug. Het programma werd door 727.000 kijkers gezien. In Weert werd o.a. wethouder Frans van Eersel geïnterviewd over de mogelijke komst van Alibaba naar Weert.

China wás al de spullenschuur van de wereld, maar wordt nu ook dé wereldwijde webshop. Chinese internetgiganten als Alibaba en Tencent hebben hun digitale shopsystemen nationaal uitgerold en gaan nu keihard de concurrentie aan met Bol.com en Amazon. Overigens investeert Alibaba ook in stenen en koopt ook fysieke winkelruimte.

Bekijk de aflevering:

Vorig artikel26 februari 1782: Brandgevaar
Volgend artikelJoosten schenkt wederom aan Rabobank Foundation