Wedstrijdverslagen MEOS Handbal

NEDERWEERT/OSPEL- DAMES 2- Vandaag stond de uit wedstrijd tegen SVVH op het programma. De thuis wedstrijd was spannend maar we hadden gewonnen dus we wilden graag vandaag weer de punten pakken.

Ondanks dat niet iedereen helemaal fit was, waren de eerste 2 doelpunten vandaag voor ons dus we begonnen lekker. Daarna ging het gelijk op. Aan beide kanten bleven we scoren waardoor we 12-12 de rust in gingen. De afspraak voor de tweede helft was om nog beter te schuiven in de verdediging zodat we de afstandsschoten konden blokken en konden voorkomen dat ze ons passeerden. In de aanval liep het in het begin van de tweede helft wat rommelig waardoor we ook minder scoorden. Ondertussen liep de stand weer gelijk op.

We kwamen 2 doelpunten voor te staan maar helaas lukte het SVVH om dit gat in de laatste 10 minuten weer te dichten en kwamen ze zelfs 1 doelpunt voor te staan. Het lukte ons om nog net op tijd een doelpunt te scoren waardoor de eindstand 21-21 is geworden. Jammer, want er zat meer in! Maar we nemen gelukkig toch nog een puntje mee naar huis!

E2-JEUGD

  1. Wat kun je veel leren in een handbalseizoen! Onze toppers hebben geknald vandaag met een mooi resultaat!
    VIOS was vandaag onze tegenstander. Fysiek waren ze groter en sterker maar vanaf de eerste helft waren wij handballend sterker. Iedereen op zijn of haar positie heeft enorm hard gewerkt met een 12-7 als eindstand zijn we trots op de kids.
    .
Vorig artikelFortutas teams zorgen voor spanning in de competitie
Volgend artikel26 februari 1782: Brandgevaar