Fortutas teams zorgen voor spanning in de competitie

NEDERWEERT – De Fortutas teams zorgen voor veel spanning in de competitie waarin ze uitkomen. Daarbij zien we een mooie groei gedurende het seizoen. De standaard teams presteren goed en de andere teams haken hier goed op aan. Dames 1 speelt in de top van de tweede klasse.

De topper tegen koploper Limac werd weliswaar met 3-2 verloren maar er is nog alle kans op promotie doordat de Fortutas op de 2e plaats staan. Heren 1 heeft een goede reeks wedstrijden met winst afgesloten en speelde afgelopen zaterdag thuis tegen koploper Livoc Liessel.

Er kon 1 set gewonnen worden en daardoor eindigde de wedstrijd in een 3-1 verlies maar staan de heren op een mooie 5e plaats met zicht op hoger. Heren 2 (foto), gesponsord door Fluidor Services, won met 4-0 Limac3 en dit jeugdteam laat zien zich goed te ontwikkelen in de seniorencompetitie.

Dames 2 speelt ook in de 2e klasse en kent even een moeilijke periode waardoor ze onderin hun poule staan. De dames gaan zich de komende wedstrijden er op richten om zicht te handhaven in de 2e klasse. Tegen het sterke Revoc werd met 3-1 verloren. Dames 3 verloor met 4-0 van Limac. Het Mix A team verloor met 3-1 van Voerendaal. De Meisjes B1 (foto), gesponsord door Buitenhuis Albanera, is aan een goede 2e helft bezig en wist met 3-1 te winnen in en van Weert en heeft daardoor goed zicht op de koppositie in de 1e klasse.

De Recreanten Dames 1 wonnen met 3-1 van VC Hero en is daarmee van de laatste plaats af. Heren 3 won met 4-0 van Accretos en doet zo nog mee voor het kampioenschap.

Vorig artikelReceptie voor kampioen Bjorn Smits
Volgend artikelWedstrijdverslagen MEOS Handbal