Lako naar de Roermondseweg

Lako Weert

WEERT – De Lako, die nu nog gevestigd is aan het Stationsplein in Weert, mag verhuizen naar de Roermondseweg waar al veel detailhandelsbedrijven zitten. Tot nog toe waren daar nog geen elektrozaken toegestaan. Door de lijst van bedrijven die zich daar mogen vestigen met wit- en bruingoed uit te breiden, kan Lako alsnog verhuizen.

Volgens de eigenaar van Lako heeft de zaak op de huidige plek geen toekomst. Ze kan niet concurreren met zaken als Media Markt, die meestal aan de rand van een stad liggen. Lako heeft volgens eigen zeggen in het centrum te weinig ruimte om een compleet programma aan te kunnen bieden. Lako wil samen met Tummers in Weert een zaak op gaan zetten van duizend tot vijftienhonderd vierkante meter.

Vorig artikelJAN presenteert Verkiezingsprogramma 2018-2022 ook in ’t Ni-jwieërts
Volgend artikelNetwerk van hippische social influencers op bezoek in Weert