Nieuwe sfeerpanelen in gemeentehuis

NEDERWEERT- Via www.nederweert.nl- De kantoren in het gemeentehuis zijn recent opgeknapt. Een belangrijke verandering is dat er wandjes verdwenen om de ruimtes groter te maken. Zo kan meer samengewerkt worden en maken de medewerkers efficiënt gebruik van flexwerkplekken.

Op de nieuwe frisse wanden mocht wel wat kleur komen. We kozen niet voor schilderijen, maar voor sfeerpanelen in de vorm van foto’s.

De foto’s voor in de kantoren werden gemaakt door leden van de Nederweerter Fotoclub. In de gangen waren nog wat lege plekjes. Die zijn nu opgevuld met foto’s van medewerkers van de gemeente zelf! Uit 55 aangeleverde foto’s mochten alle medewerkers hun tien favorieten kiezen.

Van de tien foto’s met de meeste stemmen zijn sfeerpanelen gemaakt. Acht medewerkers maakten samen de 10 winnende foto’s; vijf van hen gingen op de foto.

Via www.nederweert.nl

Vorig artikelAntwoorden op vragen PvdA inzake contract met Vorkmeer
Volgend artikel24 februari 1826: Emmanuel Smeets geboren