Bestaat Haazehoof over 5 jaar nog ?

OSPEL/OSPELDIJK – Betreft: Uitnodiging bijeenkomst over de toekomst van Haaze-Hoof op dinsdag 6 maart 2018. Op dinsdagavond 6 maart organiseert het bestuur van Haaze-Hoof van 19.00-21.30 u een bijeenkomst over de toekomst van het Gemeenschapshuis in Ospel.

Graag gaat het bestuur het gesprek aan met alle inwoners van Ospel en Ospeldijk die Haaze-Hoof een warm hart toedragen. Tijdens deze avond zal ingegaan worden op de huidige stand van zaken en wordt vooruit gekeken richting de toekomst. Gezien het belang van deze bijeenkomst nodigen we alle inwoners van Ospel en Ospeldijk uit om deze bijeenkomst bij te wonen. Locatie: Gemeenschapshuis Haaze-Hoof. Aanvang 19.00 u.

Deel 1.

1. Opening door de huidige voorzitter van Haaze-Hoof.

2. Wethouder Geraats zal het Gemeentebeleid aangaande accommodaties in het algemeen en Haaze-Hoof in het bijzonder toelichten.

3. Stand van zake van Haaze-Hoof. We geven een overzicht van de ontwikkelingen en acties die het bestuur ondernomen heeft vanaf het moment dat Haaze-Hoof commercieel is geworden ( 2008) tot nu toe.

Deel 2.
Dit gedeelte zal ondersteund worden door gespreksleider Daniëlle Remy. We willen met alle aanwezigen brainstormen over hoe we Haaze-Hoof als Gemeenschapshuis kunnen behouden voor Ospel en Ospeldijk. Hierbij zal o.a. ingegaan worden op:

-Hoe belangrijk is Haaze-Hoof voor de leefbaarheid van Ospel en Ospeldijk?

-Wat hebben de gebruikers, verenigingen en dorpelingen in het algemeen daarvoor over?

-Hoe kunnen we samen optrekken? Het bestuur van Haaze-Hoof samen met alle inwoners van Ospel en Ospeldijk die Haaze-Hoof een warm hart toedragen.

-Wat wordt de eerste concrete vervolgstap.

De avond wordt omstreeks 21.30 u. afgesloten.

Bestuur Haaze-Hoof

Vorig artikelJAN presenteert verkiezingsprogramma ook in ’t Ni-jwieërts
Volgend artikelAntwoorden op vragen PvdA inzake contract met Vorkmeer