Speeddate met de politiek bij Bibliocenter 9 maart

WEERT – De politiek dichter bij de mensen brengen, is een uitdaging. Daarom organiseert de Bibliocenter in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen een POLITIEKE SPEEDDATE op vrijdagavond 9 maart van 19.30 tot 21.00 uur met vertegenwoordigers van alle politieke partijen in de gemeentes Weert, Leudal, Maasgouw en Nederweert. De bibliotheek is een veel bezochte, laagdrempelige, openbare voorziening midden in de gemeenschap waar mensen elkaar ontmoeten. Meld je aan op www.bibliocenter.nl

Voor de speeddate met de politiek bij Bibliocenter hebben alle partijen die aan de verkiezingen meedoen, een uitnodiging gekregen om met een of twee personen aanwezig te zijn. In een kort gesprek van tien minuten kunnen de bezoekers in de bibliotheek kort met alle partijen in gesprek gaan. En hun persoonlijke vragen stellen aan de politici. Na elke date is er een wisseling voor de volgende ronde.

De politiek komt naar de mensen in de bieb. Overigens liggen alle partijprogramma’s ter inzage in de bibliotheek.

9 maart 19.30 – 21.00 uur speeddaten met politici bij de bibliotheken

Gemeente Leudal in Heythuysen, In de Neerakker 2a

Gemeente Maasgouw in Maasbracht, Europlein 7

Gemeente Nederweert, Kapelaniestraat 8

Gemeente Weert, Wilhelminasingel 250

Vorig artikelSubsidie voor vrijwilligersorganisaties Samenwerken en Verbinden
Volgend artikelKrijgt het buitengebied van Cranendonck glasvezel?