Samen realiseren we innovatie en groeiambities!

Keyportregio – Met Business Roadmaps en het Subsidie Startfee fonds wil Keyport ondernemers uit de regio ondersteunen bij Innovatie en Groeiambities. MKB’ers zitten vol goede ideeën, maar vaak ontbreekt het in de waan van de dag aan focus, tijd en geld om deze ambities te realiseren. Herkent u dit? Laat u dan ondersteunen door experts om hier verandering in te brengen.

Van idee naar plan
Het programma Business Roadmaps helpt u duidelijke keuzes te maken over uw bedrijf, uw strategie, uw ambitie en uw route voor de toekomst. Dat doet u onder begeleiding van een expert. U werkt daarbij een aantal formats uit die u in een online omgeving worden aangeboden. Tijdens groepsbijeenkomsten en 1-op-1 sessies wordt u hierin begeleid. Maar ook tussendoor, als u online aan de formats werkt. De adviseur kijkt dan met u mee. Aan het einde van deze begeleiding kunt u aan iedereen die voor u en met u werkt duidelijk maken wat u wilt als ondernemer en hoe u dat wilt. Alle neuzen zullen dezelfde kant op staan, die van u! U bent klaar voor structurele groei van uw bedrijf.

Initiator Jean-Paul Urlings: In 5 maanden tijd maak je fundamentele keuzes, je vertaalt je ambitie in concrete stappen en denkt na over positionering en marketing. En over je verdienmodel, financiën, uitbesteden en samenwerken. Het resultaat is een goed doordacht routeplan op 3 A4-tjes, wat je in staat stelt om je koers te volgen, uitdagingen om te zetten in kansen en daadwerkelijk te groeien. En dankzij ondersteuning door Keyport kan uw organisatie momenteel tegen sterk gereduceerd tarief van deze begeleiding gebruik maken.

Van plan naar succesvolle subsidieaanvraag
Zodra u weet wat u wilt en kunt ontbreekt het wellicht nog aan één ding: Geld om dit plan uit te voeren. Subsidies zijn een effectieve manier om uw innovatie, ontwikkeling en groei te financieren. Zowel de Nederlandse overheid als de Europese Unie willen het bedrijfsleven ondersteunen. Gelukkig komt er steeds meer aandacht voor het MKB. Ook provincies zetten programma’s uit voor het bedrijfsleven. Speerpunten zijn met name (technische)innovatie, duurzaamheid, grensoverschrijdende samenwerking en de
ontwikkeling van nieuwe producten. Voor innovatieve bedrijven liggen er dan ook volop kansen!

Wilt u weten of er kansen voor uw bedrijf liggen? Subsidieadviesbureau TRIAS gaat graag het gesprek met u hierover aan. Als uit deze subsidiecheck een concrete mogelijkheid naar voren komt, kan TRIAS voor u de subsidieaanvraag verzorgen. Hiervoor betalen bedrijven doorgaans een start- en succesfee. Om de drempel te verlagen, is Keyport 2020 een pilot gestart waarin ze 50% van de startfee financieren. Alleen als de subsidie wordt toegekend, betaalt u het bedrag weer terug zodat het geld opnieuw beschikbaar kan worden gesteld voor andere ondernemers. Door deze startfee ondersteuning loopt u als bedrijf minder risico, terwijl uw slaagkansen vergroot worden door de professionele ondersteuning.

Meer weten?
Neem contact op met:

BRONKeyport 2020
Vorig artikelKrijgt het buitengebied van Cranendonck glasvezel?
Volgend artikel52 jarige uit Eindhoven aangehouden inzake hennepkwekerij in Haler