Lifesaving wedstrijd in Nederweert

NEDERWEERT – Zondagmiddag was er speciaal voor de jeugd een Lifesaving wedstrijd georganiseerd door de Reddingsbrigade Nederweert. Animo is er altijd vanuit de gehele regio: zeventien aspiranten teams in de leeftijd van zeven t/m veertien jaar deden mee.

Diverse onderdelen zoals; popvervoeren, wisselslagestafette, duikestafette en lijnredding kwamen aan bod. Alle onderdelen werden in teamverband van 4 personen uitgevoerd, waarbij het om snelheid draait in combinatie met reddingstechnieken.

Vlak voor het startsignaal vertellen de coaches nog even wat laatste oppeppende woorden en dan is het zwemmen voor de medaille. Als alle teams omgekleed in de hal van het zwembad staan, volgt de prijsuitreiking voor het totaalklassement per leeftijdscategorie.

Vorig artikelSamen leven, samen doen
Volgend artikelTensor Turnen organiseert turnspektakel