Vossendag in ospel

OSPEL – Zaterdag 17 februari organiseerde de Wildbeheereenheid De Groote Peel een gezamenlijke vossendag in het gehele werkgebied. In de Wildbeheereenheid wordt samengewerkt door Jagersvereniging Sint Hubertus Ospel, jachtcombinatie Hendrix Ospel en jachtcombinatie Saes/van Gemert Budschop.

Onder de aanwezigen ook  de wachtlijstleden Jagersvereniging Sint Hubertus, bestuursleden van de Provincie Limburg en leden bestuur van WBE De Oude Graaf. Om 09.00 uur verzamelden zich de deelnemers bij familie van Gemert aan de Eindhovensebaan in Nederweert.

Bij aanvang was er gezorgd voor koffie, en tussen de middag voor soep en broodjes en na afloop een drankje met vlaai. Er werd een vos geschoten. Bovendien werden er tientallen fazanten, patrijzen, hazen en reeën gezien en geteld. De dag eindigde om 17.00 uur.

www.wbe-degrootepeel.nl

Vorig artikelJAN Themacafé Verkeer en Bereikbaarheid
Volgend artikelExtra controles opruimen hondenpoep