D66 Nederweert doet zes beloftes

NEDERWEERT – D66 Nederweert presenteert haar volledige verkiezingsprogramma. Dit programma staat in het teken van goed wonen, goede zorg en goed bestuur. Naast deze onderwerpen is er in het programma ook veel aandacht voor onderwijs, duurzaamheid, cultuur, sport, verkeersveiligheid en ondernemen. D66 wil écht iets veranderen in Nederweert. Het is tijd om de handen uit de mouwen te steken en weer te investeren in Nederweert, in plaats van jaren te ruziën over prestigeprojecten. Investeringen in onderwijs, duurzaamheid en sport zijn niet alleen goed voor de leefbaarheid en het welzijn van de inwoners, maar verdienen zichzelf op termijn ook terug.

Daarnaast doet D66 nog zes beloftes aan de kiezer:

1.    We pakken de slechte luchtkwaliteit aan.

2.    We zorgen dat kinderen veilig naar school kunnen fietsen.

3.    We investeren in sport en bewegen.

4.    We zorgen voor ruimere openingstijden van het gemeentehuis.

5.    We zullen altijd transparant zijn over ons handelen en doen.

6.    We zijn altijd bereid met u het gesprek aan te gaan.

Met het uitgebreide verkiezingsprogramma en deze zes beloftes gaat D66 de komende jaren met veel toewijding aan de slag. Het is tijd voor een frisse wind in de Nederweerter politiek. Een politiek die er is voor iedereen. Wij willen de komende vier jaar samen met u aan de slag gaan voor een nog beter Nederweert. Doet u mee?

Het volledige verkiezingsprogramma is te lezen op www.d66nederweert.nl.

Vorig artikel25 procent minder WW-uitkeringen in Limburg
Volgend artikelHet verleden, heden en de toekomst van de Noordervaart