Jong Nederland Ospel zoekt enthousiaste volwassenen

OSPEL – Heb je jezelf altijd al in willen zetten voor een vereniging maar wist je nooit precies waar. Dan is dit je kans! Wij van Jong Nederland Ospel zijn op zoek naar enthousiaste volwassenen die een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben en het leuk vinden 1 keer in de week een groep te organiseren voor de jeugd van Ospel.

Wij zijn op zoek naar jou!

Ben je creatief, sportief, een echt buitenmens of vind je het leuk om met de kinderen iets klaar te maken in de keuken dan hoor jij bij Jong Nederland thuis.

Vanuit Jong Nederland worden er wekelijks avonden georganiseerd voor de jeugd van Ospel en omstreken. De groepen zijn verdeeld over alle avonden en de leeftijden lopen op van 5 t/m 18 jaar. Voor verschillende leeftijdsgroepen zijn we nog op zoek naar extra leiding, lijkt jou dit wat of wil je nog wat extra informatie neem dan gerust contact op met:

Judith de Leeuw    [email protected]

Vorig artikelChef-kok Patrick Smeulders presenteert nieuwe menukaart Antje van de Statie
Volgend artikel33e editie “Een Veteraan Vertelt”