33e editie “Een Veteraan Vertelt”

ROERMOND – Geachte Wapenbroeders, Veteranen en belangstellenden. Hierbij willen wij u  uitnodiging ​voor de 33e editie “Een Veteraan Vertelt”. Deze vindt plaats in het Generaal Spoorpaviljoen te Roermond op vrijdagavond 23 februari a.s. Aanvang 19.00 uur.

Op deze avond gaan wij luisteren naar  Piet Boering (Luitenant-kolonel bij het Wapen der Artillerie) over zijn persoonlijke ervaringen die hij als uitgezonden militair beleefd heeft. Als officier maakte hij deel uit van Dutchbat, dat in 1995 getuige werd van het  “massacre van Srebrenica”.  Het belooft weer een interessante avond te worden.

Voor meer informatie zie de bijlage en/of de website van de Wapenbroeders:

 www.wapenbroederszuid.nl/afdelingen/roermond-en-venlo

Het Generaal Spoorpaviljoen ligt in het Nationaal Herdenkingspark aan de Maastrichterweg 19 te Roermond. U kunt parkeren bij de tennisbanen tegenover het Kasteeltje Hattem en op de verharde wegen in het park (niet op het drassige gras a.u.b.)

Aanmelden ​graag via het mailadres: [email protected] of  telefonisch nummer 06-37194396. Geef hierbij aan hoeveel mensen komen.

Wij hopen u op vrijdagavond 23 februari a.s. te mogen begroeten.

namens het bestuur van de Bond van Wapenbroeders

Afdeling Roermond en Venlo,

met Wapenbroederlijke groet,

Lia Schroeders,

secretaris

Vorig artikelJong Nederland Ospel zoekt enthousiaste volwassenen
Volgend artikelSimple Minds, John Hyatt en King King bevestigd voor Bospop