Casting Miss Teen & Beauty of Limburg 2018

WEERT – Zaterdag 17 februari vindt de casting voor Miss Teen & Miss Beauty of Limburg 2018 plaats in het prachtige Fletcher Hotel Kasteel Erenstein te Kerkrade. Uit de ruim 180 aanmeldingen zijn er 90 dames uitgenodigd om zichzelf voor te stellen aan de professionele jury.

Teen & Beauty categorie
De deelneemsters worden opgedeeld in twee categorieën, de Teens (15-18 jaar) en de Beauty’s (19-26 jaar). Tijdens de casting worden per categorie 15 finalisten gekozen en samen gaan zij een traject aan van 3 maanden waarin ze worden voorbereid op de Limburgse finale eind april.

Voorbereiding
Gedurende de verkiezingsperiode krijgen de finalisten diverse trainingen, choreografie, workshops en catwalk lessen. Ook mogen zij een fantastisch weekend weg gesponsord door Roompot Resort Arcen, waar ze volledig worden voorbereid op wat ze kunnen verwachten tijdens de Limburgse finale!

Goede samenwerking
Ook dit jaar heeft Miss Beauty of Limburg een goede samenwerking met diverse ondernemers en bedrijven uit heel Limburg. Nieuw is dit jaar de samenwerking met schoonheidssalon Angels of Beauty, die zojuist een prachtige nieuwe salon hebben geopend in het centrum van Weert. Ook het weekend op Resort Arcen geeft de finalisten de gelegenheid om elkaar goed te leren kennen. G-Safe & Fit uit Geleen en sportvoedingscoach André Mostard houden de finalisten scherp op gezondheid, welzijn en zelfverzekerdheid.  

Meer informatie
Op zoek naar meer informatie of wil je jezelf aanmelden? Kijk dan op de landelijke website van Miss Beauty of the Netherlands. http://missbeautynetherlands.com/  

Foto: Raf Debruyne (v.l.n.r: Indy Thomas, Miss Teen of Limburg 2017, Carley Donders, Miss Intercontinental Limburg 2017 en Fenne Lomme, Miss Beauty of Limburg 2017.)

Vorig artikelReceptie Prins Rick I van de Törfstaekers
Volgend artikel14 februari 1939: Een ordelijk carnaval