Nieuwe ambulancepost medio Maart gereed

WEERT – Weert krijgt de meest duurzame ambulancepost van heel Nederland. Deze. De ambulancepost op Kampershoek 2.0 is het eerste pand dat op het nieuwe bedrijventerrein wordt gerealiseerd. De bouw van de nieuwe ambulancepost in Weert ligt op schema.

De afgelopen weken is er veel werk verzet. Aan de buitenzijde zijn in het oog springende gele platen gemonteerd, is rondom de bestrating aangebracht en is de toegang tot de openbare weg gereed gemaakt.

De wanden zijn afgewerkt en worden op dit moment geschilderd. De ambulancepost wordt medio maart operationeel en zal vóór de zomermaanden officieel worden geopend. Aansluitend kan iedereen een kijkje komen nemen!

Vorig artikelWeert Collecteert! in Groeëte Rogstaekersoptocht
Volgend artikelWord Gastheer van De Peel