Studenten presenteren maquettes voor inrichting Stationsplein Weert

WEERT –  Op woensdag 7 februari hebben de vierdejaarsleerlingen van Het Kwadrant van het profiel Nature, Food & Design hun presentaties gegeven voor wethouder Van den Heuvel en enkele raadsleden van de gemeente Weert. Hierbij werden de maquettes van het Stationsplein voorgesteld en ideeën voor de herinrichting hiervan besproken.

De samenwerking is tot stand gekomen doordat de gemeente maatschappelijk verantwoord wil ondernemen. De wethouder en raadsleden waren aangenaam verrast door de creatieve ideeën die door de leerlingen voor de herinrichting van het Stationsplein werden voorgesteld.

Aangezien voor de school het leren in de echte wereld een speerpunt is, was dit zeker een uitgelezen kans om de contacten met de gemeente verder te intensiveren.

Vorig artikelVideo Euregionaal Preensetreffe 2018
Volgend artikelOndernemers positief gestemd over verbouwing Muntpassage