Poging tot inbraak in Ospel

OSPEL – Net voor middernacht donderdag 8 februari kwam er een melding binnen bij 112 van een getuige die zag dat er iemand over het hek sprong bij het voormalige autodemontage bedrijf aan de splitsing Meijelsedijk/Plattepeeldijk en de Hofweg.

Twee politieauto’s en de opgeroepen eigenaren waren snel ter plaatse en doorzochten de gebouwen en het terrein.  Hier werd niemand aangetroffen en waren er geen sporen van inbraak te vinden. Twee à drie verdachte personen werden wel lopend gezien richting het dorp, richting Lochtstraat.

De politie zag even later op de Meijelsedijk richting Meijel twee auto’s in een zijstraat aan,  noteerde de kentekens. Of deze iets te maken hadden met de melding is niet bekend. Volgens de nieuwe eigenaar zijn het terrein en de gebouwen zo goed als leeggeruimd en is er eigenlijk niets meer van waarde te halen.

Vorig artikelWeertenaar Harm Lamberigts winnaar The Winter Trial rally
Volgend artikelSchuurbrand in Beringe