Vrouwennetwerk Female deelt en verbindt in jubileumjaar

Female

WEERT – Op Internationale Vrouwendag, donderdag 8 maart a.s., viert het Weerter vrouwennetwerk “Female Vrouwen en Zaken” haar 20-jarig bestaan met een bijeenkomst waarin haar leden hun kennis en ervaring delen met alle (jonge, startende) vrouwelijke ondernemers in de regio.

Gedurende 20 jaar is Female uitgegroeid tot een bloeiend netwerk met 45 vrouwelijke ondernemers/leidinggevenden, waarbinnen een groot scala van branches vertegenwoordigd is. De branches variëren van (zakelijke) dienstverlening, horeca, retail, (para)medisch, openbaar bestuur, productie/industrie, communicatie, kunst/cultuur/recreatie en wellness.

Normaliter richt Female zich op de verbinding tussen de leden onderling door middel van uitwisseling van kennis, deskundigheid en ervaring.
In het jubileumjaar 2018 richt het netwerk zich nadrukkelijk ook op vrouwelijke ondernemers die (nog) géén lid zijn van Female. ‘Delen en Verbinden’ is dan ook het thema van Female in dit jubileumjaar.

Tijdens een speciale bijeenkomst op donderdag 8 maart a.s. in de Concertzaal van RICK zullen Female leden hun eigen kennis, deskundigheid en met name ervaringen ten aanzien van het ondernemerschap delen met alle aanwezigen. De volgende thema’s komen daarbij aan bod: “Durf voor winst te gaan”, “De weg naar zelfstandigheid in een familiebedrijf” en “Eigen koers bepalen”.

Tevens wordt de gelegenheid geboden om een afspraak voor een 1-op-1 gesprek te maken met Female leden (naar keuze) om ervaringen uit te wisselen of advies in te winnen.
De ontvangst is om 19.30 uur in het Munttheater in Weert.

Alle belangstellende vrouwelijke ondernemers/leidinggevenden zijn van harte uitgenodigd om bij deze inspirerende avond aanwezig te zijn. Aan het bijwonen van deze avond zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden graag via [email protected]

Vorig artikel8 februari 1985: Penning van verdiensten voor D’n Dent
Volgend artikelFractie JAN stelt vragen over verleende omgevingsvergunning geitenhouderij Nederweert