Verslag Receptie D1 RKSVO

OSPEL – Zaterdag 3 februari was de kampioensreceptie van de D1. De spelers en leiders Stefan Kanters en Maurice Smits stonden er prachtig op met hun kampioensoutfit. Rick Niessen kon helaas niet aanwezig zijn vanwege een verplichting als Prins van de Törfstaekers.

Jeugdcoördinator Lei de Graef opende de avond met mooie woorden voor het team. Ook hebben Stefan en Maurice de spelers toegesproken. Vervolgens werden de spelers, onder de muzikale klanken van John de Bever en André Hazes, één voor één naar voren gehaald en kregen ze een kampioensmedaille namens RKSVO.

Daarna was er gelegenheid om de kampioenen te feliciteren. Er werden veel handen geschud door ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s, familie, bekenden, jeugdleiders, pastoor Koumans en vele anderen die RKSVO een warm hart toedragen. De D1 werd verrast door een bezoekje van de Jong Vlikke waar 5 spelers van de D1 deel van uit maken. Met muziek van Dao Geuns gingen Prins Jim en Prinses Anke voorop gevolgd door de adjudant, raad van Elf, commissieleden en ouders van de Jong Vlikke. Prins Jim heeft de kampioenen leuk toegesproken.

Het was een gezellige avond! Iedereen bedankt voor de felicitaties, mooie woorden en de attenties! RKSVO bedankt voor het aanbieden van de receptie! Ook een dikke merci voor het barpersoneel Jan en Femke voor het verzorgen van de drankjes en de hapjes en Jan wederom chapeau voor het maken van de schoeën foto’s!

MC

Voor meer foto’s klik hier

Vorig artikelKampioensreceptie JO15-3 Merefeldia
Volgend artikel8 februari 1985: Penning van verdiensten voor D’n Dent